Bestelinformatie


Al onze artikelen, mits voorradig, kunnen over het algemeen binnen Nederland op korte termijn geleverd worden middels de gewenste bezorgvorm naar keuze. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden.

Haarwebwinkel.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het al dan niet op tijd leveren van uw bestelling door de postbesteller.

Voor verzending naar België:
U kunt tijdens het bestelproces de optie verzending naar België kiezen.


For shipping to other Europe countries:
Please send us an e-mail at
which product you want to order. Let us know to which country you want us to send it to.
You will receive an e-mail from us with the right shippingcosts to your country.  


Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn terwijl anders vermeld staat, dan wordt u op de hoogte gesteld van de levertijd. Getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

De verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van het aantal artikelen en/of gewicht van de artikelen. Klik hier voor een overzicht van de verzendkosten.


U mag binnen 7 dagen uw bestelling retourneren (uitgezonderd make-up artikelen i.v.m. hygiëne en artikelen welke speciaal voor u besteld zijn). Klik hier voor meer informatie over retourneren.


Wij leveren uw bestelling na betaling door middel van iDeal, PayPal, MisterCash of Sofort.

Uw bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd en voor verzending gecontroleerd op eventuele defecten/beschadigingen.
Wij verzoeken u vriendelijk na ontvangst van uw bestelling de artikelen te controleren. Wanneer u onverhoopt onvolkomenheden constateert, dient u binnen 2 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.Na deze termijn kunnen wij u hiermee helaas niet meer van dienst zijn.

Als u vragen of opmerkingen heeft, of een artikel wilt bestellen wat niet op onze website staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hoogstwaarschijnlijk kunnen wij het artikel voor u bestellen.

U kunt ons bereikbaar via e-mail op info@haarwebwinkel.nl
Wegens verhuizing zijn wij tot nadere orde telefonisch niet bereikbaar


Door het verzenden van uw bestelling aanvaardt u onze Algemene Voorwaarden en verklaart u zich akkoord met het electronisch opslaan van uw persoonlijke gegevens. Uw privacygegevens zullen niet aan derden worden verkocht.