Over Haarwebwinkel.nl     

Haarwebwinkel.nl is dé webshop voor curlies, haarpinnen, haarkammen, bruidstasjes en overige bruidshaaraccessoires voor de mooiste dag van uw leven tegen de laagste prijs van Nederland.

Wanneer wij de door u gewenste artikelen of kleur niet in ons assortiment hebben, kunnen wij dit ongetwijfeld op bestelling leveren.
Geef gerust uw wensen door aan ons!

De haaraccessoires zijn tevens zeer geschikt voor gelegenheden als communie, doopsel, voor bruidsmeisjes en als haarversiering bij sportwedstrijden als turnen, acrogym, kunstschaatsen etc.
Tevens bieden wij professionele make-up aan van de merken Luisa Lage, Egypt-Sun en Cosart, waaronder de beroemde Egypt-Sun Reflection en Sportiv poeders en de Cosart Sun Powder.

Wij verzenden ook naar België! Onze Belgische klanten kunnen rechtstreeks via onze webshop bestellen. Betaling is mogelijk via MisterCash, SOFORT Direct Banking of Paypal.

Haarwebwinkel.nl is ingeschreven in het KVK handelsregister Oost-Nederland: 08183258
Ons BTW nummer kunt u opvragen per e-mail op .

Tijdens bruidsmake-up opdrachten zagen wij regelmatig dat bruidjes haaraccessoires hadden aangeschaft bij de bruidsmodezaak, vaak tegen zeer hoge kosten. Vanuit ons vakgebied in de uiterlijke verzorging hebben wij contacten gelegd met leveranciers van (bruids)haaraccessoires en zagen dat het ook veel goedkoper kon, zonder dat de kwaliteit van de producten er onder lijdt.

Vanuit dit oogpunt zijn wij dan ook gestart met Haarwebwinkel.nl, om zo prachtige (bruids)haaraccessoires voor iedereen betaalbaar te houden. Want immers, een bruiloft kost al meer dan genoeg!

Wij bieden exact dezelfde artikelen als andere webwinkels en trouwzaken, maar tegen de laagste prijs van Nederland.

Wij kunnen de prijs laag houden, omdat wij scherp inkopen, geen grote voorraden hebben en geen fysieke winkel hebben. Onze webshop is altijd up-to-date en voorzien van de nieuwste collectie haaraccessoires. Onze verzendkosten zijn altijd reëel en laag, en binnen Rijssen bezorgen wij uw bestelling zelfs gratis.

Let op: Haarwebwinkel.nl is uitsluitend een webwinkel, wij hebben géén showroom. Bezichtigen/afhalen van artikelen is daarom helaas niet mogelijk. Hierdoor kunnen wij de prijzen van bruidshaaraccessoires laag houden. Uiteraard kunt u uw artikelen retourneren en geld terug ontvangen wanneer de artikelen niet naar wens zijn.
Het is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst producten zonder opgaaf van reden te retourneren conform onze retourvoorwaarden.