Retourvoorwaarden


Retourvoorwaarden

Haarwebwinkel.nl weet zeker dat u tevreden zult zijn met uw artikelen. Maar mocht dit toch niet het geval zijn, dan heeft u wettelijk het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag + de normale verzendkosten van uw product(en) gecrediteerd. Indien u hebt gekozen voor een andere verzendwijze dan de goedkoopste wijze, hoeven wettelijk alleen de verzendkosten van de goedkoopste methode vergoed te worden. Het verschil in verzendkosten tussen de duurdere verzendwijze en de goedkoopste verzendwijze komen voor uw rekening. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en ongeopende verpakking (met labels indien van toepassing) aan de ondernemer geretourneerd worden.
Het retourneren van een product kan wanneer u vooraf schriftelijk of per e-mail een verzoek voor terugname van de product(en) doet.U ontvangt van ons een bevestiging met daarbij de juiste (adres)gegevens voor retourzending en het formulier voor herroeping. U kunt het formulier voor herroeping onderaan deze pagina tevens downloaden
Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag van uw product(en) binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien gewenst kunt u een tegoedcode ontvangen t.w.v. het aankoopbedrag.

Indien de sealverpakking geopend is of de sealsticker verbroken is, worden artikel niet retour genomen.
 
Retourzendingen dienen op die manier retour gestuurd te worden, dat de artikelen onbeschadigd bij ons aankomen. Retourzendingen per brievenbuspost raden wij sterk af. Dit om te voorkomen dat retourzendingen niet bij Haarwebwinkel.nl aankomen wanneer u kiest voor onverzekerde en ontraceerbare brievenbuspost. Als verzender bent u ten alle tijden verantwoordelijk dat uw retourzending bij ons aankomt, ongeacht de gekozen verzendmethode. Kosten voor een retourzending zijn voor rekening van de koper. Voor retourzending per pakketpost kunt u van ons een retourlabel van Myparcel ontvangen indien gewenst.

Haarwebwinkel.nl controleert ieder retour gezonden product bij binnenkomst op schade, defect en/of verpakking.
Indien het artikel door transport beschadigd/defect is, de sealverpakking geopend is of de sealsticker verbroken is, worden artikel niet retour genomen..
 
Omruilen is helaas niet mogelijk; u dient een nieuwe bestelling te plaatsen. Indien u andere artikelen wenst, kunt u uw bestelling opnieuw plaatsen en een tegoedcode ontvangen.

Voor het aanmelden van retourzendingen kunt u een e-mail sturen naar:

Uitzonderingen retourneren
De volgende producten zijn uitgesloten van herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden:
- Verzegelde/ingesealde producten waarvan de verpakking geopend is. Om hygiënische redenen worden kleinere haaraccessoires in gesealde doorzichtige verpakking verzonden.
 Wanneer de verzegeling verbroken is, mag het product niet geretourneerd worden.
 Tiara's worden voorzien van een sealsticker. Indien de sticker verwijderd of verbroken is, kan het artikel niet geretourneerd worden.
  Make-up producten kunnen vanwege hygiëne niet geretourneerd worden.
- Producten die door de webwinkel tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; producten welke op uw verzoek gefabriceerd zijn in een bepaalde kleur, producten welke niet standaard in de webwinkel aangeboden
 worden en op uw verzoek voor u besteld zijn, etc.
- Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn; gepersonaliseerde producten met naam/datum of andere personalia (denk hierbij aan gepersonaliseerde taarttoppers, ringkussentjes etc.)

Garantie
Uw bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd en voor verzending gecontroleerd op eventuele defecten/beschadigingen.
Wij verzoeken u vriendelijk na ontvangst van uw bestelling de artikelen te controleren. Wanneer u onverhoopt onvolkomenheden constateert, dient u binnen 2 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.

Identiteit ondernemer
Haarwebwinkel.nl        
Gravenstraat 5
7461 TM RIJSSEN

KVK: 08183258
Ons BTW nummer kunt u opvragen per e-mail op

Download het formulier voor herroeping